Interim ondersteuning

Good Works! kan jou ontzorgen door jouw team tijdelijk te versterken. Omdat bijvoorbeeld de invulling van een vacature niet lukt, omdat een teamlid langdurig ziek is of met zwangerschapsverlof is of omdat je geen tijd of ervaring hebt om bepaalde werkzaamheden op te pakken.

Klanten

Good Works! heeft onder andere interim werkzaamheden uitgevoerd voor:

Testimonials

"Joost een tijdje in je team? Dat kan ik iedereen aanraden! Joost heeft een enorme bak aan ervaring als marketeer/fondsenwerver, hij maakt meteen een vliegende start, denkt op alles mee en draagt ideeën en ervaringen aan. Hij is een self-starter en pakt flink door. Met een gerust hart kun je aan hem je acquisitie of loyalty programma overlaten. En natuurlijk ook heel belangrijk, hij is een ontzettend fijne vent om erbij te hebben in je team. Vrolijk, gezellig, behulpzaam, constructief en ideeënrijk! Dus heb je (een tijdje) iemand nodig? Twijfel niet en bel Joost!"
George Ooms
Hoofd Fondsenwerving Terre des Hommes
"Joost is een allround senior fondsenwerver die ik iedereen aan kan raden. Breed inzetbaar, strategisch denkend maar ook met een scherp oog voor detail. Ik heb zowel bij Aidsfonds als bij Artsen zonder Grenzen met hem mogen werken en altijd brengt hij frisse energie en relevante kennis mee."
Robert-Jan Oosterhaven
Hoofd Fondsenwerving Aidsfonds