Portfolio

Wil je weten met wat voor soort opdrachten Good Works! jou kan ondersteunen? Hieronder een selectie van een aantal klantcases

Het Vergeten Kind

Voor het Vergeten Kind heeft Good Works! een fusie begeleid op het gebied van fondsenwerving. Oplevering van een grondige analyse, een fondsenwervende strategie en het in de steigers zetten van nieuwe database en succesvolle fondsenwervende campagne.

Humanistisch Verbond

Bij het Humanistisch Verbond heeft Good Works! een half jaar lang twee fondsenwervers aangestuurd en gecoacht. Verder een klankbordrol vervuld voor de directie en fondsenwervende processen op het gebied van planning en monitoring aangescherpt.

Oxfam Novib

Good Works! heeft Oxfam Novib geholpen aan een nieuwe loyaliteitsvisie op loyaliteit en behoud. Het hele fondsenwervende programma doorgelicht om van daaruit een klantcontactstrategie op te leveren en eerste klantprogramma te implementeren.

Artsen zonder Grenzen

Bij Artsen zonder Grenzen een jaar bijgedragen aan draaiende houden van de ontwikkeling van donateurs als een nieuwe impuls gegeven aan het loyaliteitsprogramma. Daarnaast ook een interimopdracht gedaan voor acquisitie van nieuwe leads en daar een strategie voor ontwikkeld.

Aidsfonds

Voor Aidsfonds heeft Good Works! oa een strategie gemaakt voor leads, met uitgewerkte onderdelen als de werving, verwelkomen en opvolgen. Implementatie van deze strategie gedaan met oa een geintegreerde campagne. Daarnaast een Middle Donor programma opgezet.

Young In Prison

Good Works! heeft voor de 5 internationale vestigingen van YIP een tweedaagse workshop gegeven over (zakelijke) fondsenwerving. Na twee dagen gingen de deelnemers weg met een hoop inspiratie en tools om de eerste stappen te zetten voor fondsenwerving in hun eigen land.

Klanten

Good Works! heeft een bijdrage mogen leveren aan de volgende organisaties:

Testimonials

"Er zijn een beperkt aantal specialisten in de fondsenwervende wereld waar je ooit mee samen gewerkt moet hebben om mee te tellen; Joost is er daarvan één. Zelden zo'n kundige ZZP-er meegemaakt die direct volledig de winkel draaiend hield. Joost heeft zich bij Terre des Hommes bezig gehouden met DM, TM maar heeft ook het loyalty traject opnieuw vorm gegeven. Joost heeft hoog kennis niveau, veel ervaring, snelheid in zijn werk zonder de lange termijn uit het oog te verliezen; een aanrader!"
Sander Hanenberg
Former HEad of MArketing & Communication Terre des Hommes
"Joost is een bevlogen fondsenwerver waar ik erg veel van heb geleerd. Ik heb hem opgevolgd in zijn tijdelijke functie als fondsenwerver bij Het Vergeten Kind. Ik heb ongeveer een maand met hem mogen werken waarin hij me alle werkzaamheden goed heeft overgedragen. Hij heeft me de kneepjes van het vak geleerd en gezorgd dat ik een vliegende start kon maken. Hij is analytisch, doortastend, strategisch en is erg fijn en gezellig om mee te werken!"
Suzanne Nakhla
Fondsenwerver Het Vergeten Kind