Over Good Works!

Good Works! ondersteunt maatschappelijke organisaties bij de invulling van hun strategie om fondsen te werven en helpt individuele fondsenwervers vooruit te komen in hun (persoonlijke) ontwikkeling.

Visie

Samen-werken aan een betere wereld

Missie

Het inspireren van mensen en organisaties om goed te doen

Waarden

Kernkwaliteiten

Wie is Good Works!

Good Works! is een initiatief van Joost Veldman.

Al van jongs af aan ben ik betrokken bij maatschappelijke initiatieven. Op m’n 10e hield ik een spreekbeurt over het Wereld Natuur Fonds, 2 jaar later rende ik 1000 gulden bij elkaar voor de Hartstichting met een sponsorloop. Later liep ik regelmatig langs deuren om geld in te zamelen voor de Grote Club Actie.

Sinds 2001 ben ik professioneel fondsenwerver en heb ik 3,5 jaar voor War Child gewerkt. In 2005 heb ik een jaar lang in een vluchtelingenkamp in Oeganda gewerkt. Vanaf 2006 ben ik zelfstandig ondernemer. In al die jaren heb ik tienduizenden particulieren en honderden bedrijven betrokken bij goede doelen.

Daarnaast zet ik me ook in mijn vrije tijd in voor een betere wereld. In 2009 heb ik samen met mijn vrouw Marleen geld ingezameld voor de Pataxo indianen in Brazilië waar we een maand vrijwilligerswerk deden.

Tijdens mijn droombaanproject (www.doejedroombaan.nl) heb ik ruim 10.000 euro ingezameld voor het programma Building Skills van War Child in Oeganda. En als oud eigenaar van een ecolodge in Malawi hebben we jarenlang een bijdrage geleverd aan het behoud van 1 van de laatste regenwouden in Malawi.

Enkele getallen...

1
jaar ervaring
1 +
Tevreden klanten
1 K+
donateurs betrokken